Team

Kelly

Eigenaar

Vanaf mijn 15de is het kappersvak mijn lust en mijn leven! Toen ik begon als zaterdaghulp wist ik het meteen, dit is wat ik wil doen, mensen blij maken met mooi haar.

Ik hou dan ook echt van mooi haar en vind het minder belangrijk wat een trend is, haar moet bij je passen anders ben je er niet gelukkig mee.

Inmiddels ben ik 33 en heel wat ervaring rijker, heb net een kindje gekregen en ben vanaf februari weer aan het werk in de salon waar ik heel veel zin in heb! Ik hoop je snel te zien.

Leonne

Eigenaar

Beste mensen,

Mijn naam is Leonne Stort, 39 jaar oud en sinds mijn 18e in de kappersbranche te vinden. Voordat ik 8.5 jaar geleden mijn eigen zaak ben begonnen heb ik altijd het voorrecht gehad in A-segment Kapsalons in en rond Den haag te hebben gewerkt, waar ik heel veel ervaring heb opgedaan op Knip en Kleur gebied. De meest hippe kappersshows in binnen en buitenland zijn afgelopen. Voor nu probeer ik al deze kennis te verwerken in het creëren van looks die compleet passen bij de persoon in kwestie, lettende op gezicht teint en vorm. Servicegerichtheid en persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel!

Zie ik je snel?